31.12.2020 Uusien suunnitelmien myötä suloinen tuleva komistus Hugo etsii nyt lemmikkikotia! 
2.1.2021 Hugon koti löytynyt! 🏠 
12.12.2020. Tässä muutama kuva viime päiviltä!

Nanda❤Boomer

09.11.2020

Nandan ja Boomerin pennut syntyivät aikaisin aamulla 9.11.2020 Kaksi poikapentua vielä varattavissa!

Carmen on puolitoistavuotias kaunotar, syntynyt 6.1.2019 Novameeran kotipesässä Kirkkonummella. Carmen on punahopea Abessinialainen (variantti), eli kantaa perimässään puolipitkäkarvaista geeniä, vaikka itse onkin ulkoasultaan lyhytkarvainen. Carmen on saanut neljä pentua toukokuussa 2020. Kun pennut lähtevät syyskuussa maailmalle, on Carmenkin...

Uutisia: 13.2.2020

Aby var Carmen ja Somalipoika Nooa tapasivat kahden yön treffeillä helmikuun ekana viikonloppuna. Jos hyvin kävi, odottelemme hopea pentuja huhtikuun alkupuolelle. Alustavia varausksia otetaan vastaan.

Uutisia: 2.2.2020

Sirlin ja Fedjan Venäjänsiniset pennut syntyivät 1.2.2020

Pentueesta ensimmäinen tyttö sytyi ihan itse. Muut kaksi tyttöä ja niiden veli, autettiin maailmaan sektion kautta. Sekä emo Sirli, että pennut voivät hyvin <3.

Käy seurailemassa elämää Facebookissa sivulla Novameeran kissat https://www.facebook.com/ooplipumma/. Tykkää sivusta, niin saat automaattisesti päivitykset omaan Faceen.


Uutisia: 

Marilynin punahopeat Aby var pennut syntyivät 9.11.2019! 


Pennut syntyivät lauantaiaamuna koko pitkän yön ponnistelun tuloksena. Marilynille syntyi kaksi tyttöä ja yksi poika. Kaikki kolme olivat heti synnyttyään täydessä vauhdissa ja lähtivät kiireesti etsimään mamma Marilynin nisiä. Imeminenkin onnistui kaikilta hienosti samantien! 


Lisää kuivia Novameerankissojen Facebooksivulla osoitteessa: 

https://www.facebook.com/ooplipumma/


Uutisia: 

4.4.2019 Supersöpö höpötys FI*Piparmintun Nanda Diva on muuttanut Novameeran kotipesään keväällä 2019

Nanda on tuleva kasvatusnaaras, joten vuoden 2020 puolella kotipesässä vilistää myös täpsikkäitä tassuttelijoita!

Moi olen Nanda!

Minusta kerrotaan, että olen lumivärinen Bengali, myös jotain puhutaan Himalajannaamiosta ja täplistä. En vielä ymmärrä niistä mitään, mutta minusta on kiva painia Aby-siskon kanssa, juosta kilpaa ja keinua kissakeinussa.

Minusta on tulossa tosi komea, olen tietysti kotipesän kaunotar jo nyt. Turkkini on ihan älyttömän pehemä ja auringossa kiiltää jäänhohtoinen glitter. Turkissani on jo upea kontasti värien kesken vaikka olen vielä pieni.

Olen suloisen kömpelö, ja vasta harjoittelen kiipeämistä ja hyppimistä korkeisiin, huippuvaarallisiin paikkoihin. Minua ei kyllä pysty kovinkaan paljon kouluttamaan, sillä en juuri tykkää mistään herkuista. Syön vain silloin, kun on kova nälkä, ja silloinkin vain raakaruokaa. Syön ehkä vain öisin, sillä olen kasvanut hienosti vaikka kukaan ei koskaan näe minun syövän mitään....

Pääasiassa kuitenkin olen vain ihana.