FI*Maurelian Liana

Minä olen Novameeran "vilkkilän kissa". Olen aina ja joka paikassa. Olen kaikkien kaveri, vahdin kaikkea korkeimmalta mahdolliselta paikalta, huomaan kaiken ja jos jossain syödään herkkuja - olen salamana paikalla. Tänä kesänä olen erityisesti ollut kiinnostunut kasviksista. Idut on ihan jees, porkkana, nauris ja tilli. Paras vihannes on kuitenkin katkarapu.

Olen todella kaunis. Minulla on ihana punaruskea ticking ja masuni on lumivalkea. Hieman ihmettelen, miten näin kauniille kissalle on annettu lempinimeksi "Limppu". Eikös se ole leipää?? Ja en edes tykkää leivästä.

Luonteeltani olen tosi vaatimaton. Olen kaikista hellin sylikisu, kehrään välittömästi kun minuun kosketaan. Tykkään pusutella ja kiehnätä kaulalla. Mielelläni myös napostelen ihmisväen korvanlehtiä ja neniä. Ei voi mitään KUN ON TÄYNNÄ RAKKAUTTA! 

Tästä linkistä pääsette katsomaan vauvakuviani jotka kasvattaja Elina on ottanut minusta ja sisaruksistani pienenä. Kuvat joissa olen jo isompi, on otettu nynyisessä kodissani Novameeran kissalassa.