FI*Sini-ihmeen Arvon Herra

Arvoa odotettiin innolla ja suurella rakkaudella syksyn 2016 aikana. EIhän me vielä Arvoa tiedetty odottaa, mutta Arvon äidin - Lillin - pentujen syntymää. Lilli oli meidän ensimmäinen Venäjänsinisemme (FI*Sini-ihmeen Pörnä-Tyttö). Lilli oli meillä sijoituksessa ja ensimmäinen meillä syntyneen pentueen emo.

Lilli synnyttikin kaksi ihanaa palleroa, joille kasvattaja Katja antoi nimiksi Sini-ihmeen Arvon Herra ja Sini-ihmeen Upea Ursula. Arvo ja Ulpu siskonsa söivät alusta asti hyvin ja paljon. Painot nousivat nopeasti ja pikku pennut kasvoivat silmissä. Vaikka Arvo oli siskoaan pienempi syntyessään, poika hujahti muutamassa viikossa siskonsa ohi sekä painossa, että koossa.

Nuru otti pennut hellään hoivaansa Lillin lähdettyä sateenkaari sillalle pentujen ollessa 7 viikon ikäisiä. Pennut nukahtivat Nurun nisille ilta toisensa jälkeen, vaikka ei sieltä tyhjää kummempaa ollut tarjolla. Nuru ei hennonut pentuja vieroittaa, ja niinpä Arvo aina välillä edelleenkin yrittää päästä Nurun nisälle....

Arvosta kasvoi nopeasti komea nuorimies. Ensimmäisessä näyttelyssä nuorten sarjassa jäi kakkoseksi kun oli niin "aikuisen oloinen." Luonteeltaan Arvo on lupsakka nautiskelija. Vauhtia kyllä kuitenkin löytyy niin kuin teiniltä kuuluukin. Arvo on Oivan paras kaveri.

Kuvia Arvosta ja sisko Ulpusta