FI*Novameeran Carmen etsii loppuelämän kotia    ❤ KOTI LÖYTYNYT 25.7.2020❤

22.07.2020

Carmen on puolitoistavuotias kaunotar, syntynyt 6.1.2019 Novameeran kotipesässä Kirkkonummella.  Carmen on punahopea Abessinialainen (variantti), eli kantaa perimässään puolipitkäkarvaista geeniä, vaikka itse onkin ulkoasultaan lyhytkarvainen. Carmen on saanut neljä pentua toukokuussa 2020. Kun pennut lähtevät syyskuussa maailmalle, on Carmenkin vapaa lähtemään omaan loppuelämän kotiinsa.

Carmen on luonteeltaan vilkas, utelias ja aktiivinen. Mikään pyörremyrsky hän ei kuitenkaan ole, nukkuu kunnnon päikkäreitä ja yötkin lepäilee iltavillin jälkeen ihan iisisti. Päivällä kuitenkin seurailee aktiivisesti mitä ihmisväki puuhailee ja osallistuu mielellään mm. keittiötöihin ja siivoamiseen. Lakanoiden vaihto on Carmenin mielestä ihan parasta.

Carmen etsii kotia, jossa ei ole ihan pieniä lapsia. Hän on vielä nuori, melkeen pentu itsekin, ja pitää leikkimisestä; kyttäilystä, hyppimisestä ja saalistamisesta. Carmen ei ole aggresiivinen, mutta aikamoinen koheltaja, joka opettelee vielä kuinka kovaa esim. ihmistä voi puraista sormesta. Pienemmät perheenjäsenet voivat kokea Carmenin pelottavana. Iän myötä Abyjen nuoruuden villi käytös näyttää kuitenkin tasoittuvan, ja parivuotiaat ovat jo ihan eri maata. 

Tällä hetkellä Carmen ei ole mikään sylikissa. Carmen tulee sohvalle viereen, mutta harvoin syliin. Siinä sitten vastaanottaa suosionosoituksia, rapsutusta ja silittelyä. Carmen on kuitenkin helppo käsitellä, kynsien leikkuu sujuu hyvin, samoin lääkkeiden antaminen. Turkki ei vaadi harjaamista tai pesua. Carmen on erittäin siisti ja pitää puhdaudesta itse huolen.

Carmen myydään 700€ hintaan näyttelytasoisena lammikkinä. Osataja sitoutuu steriloimaan Carmenin kunhan Carmen on kotiutunut uuteen kotiin. 

Jos etsit kissaa, joka ei ole ihan löllykkä vaan omaa persoonallista särmää, Carmen voisi viihtyä reippaat 15v. sinuun perheenjäsenenäsi. Abyt kiintyvät ja kiinnittyvät ihmiseensä, joten sinäkin voisit rakastua Carmeniin. 

Tervetuloa tutustumaan Carmeniin Kirkkonummelle! Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä.