Novameeran kissalassa kasvaa Venäjänsinisiä, hopea Abessinialaisia ja Somali pentuja ja tulevaisuudessa myös Bengalin pentuja

Kuningataräidit 
FI*Novameeran Bibidibabidibuu eli Marilyn 

Aby os, väritään punahopea (sorrel silver) Syntynyt 26.4.2018 Marilyniä on valmisteltu jo keväästä vastaanottamaan prinssiään. Mukavasti kiimaillut neiti päätti kuitenkin, että vielä ei ole aika - vaan kesäloma!

Nooa odottelee Marilyniä onneksi omassa kotipesässä, joten heti kun neitonen on valmis niin morsiushuone odotaa!

Hopeisia ABY var penntuja siis odotellaan syksylle 2019!

Pennut tulevat syntymään sijoituskodissa Helsingissä.


FI*Lolcat's Ariel

Venäjänsininen kaunotar

Syntynyt 5.6.2017

Ariel tapasi sulhasensa Vesan kesäkuun 2018 puolessa välissä. Tapaaminen onnistui odotetulla tavalla ja  Novameeran kotipesässä syntyi elokuussa 2018 kolme komeaa poikaa ja yksi suloinen pikkutyttö.

Arielin toiset pennut syntyivät 16.2.2019. Tähän pentueeseen kuului kaksi suloista palleroa, sisko ja sen veli <3.

Ariel saa vielä yhdet pennut syksyllä 2019. Sulho on nuori, komea ja vetreä. Kunhan Ariel vaan aloittaa syyskiimailun, on sulhonhakureissu edessä! Pentuja odotellaan loppuvuodelle.

Enemmän Arielista voit lukea täältä 

FI*Novameeran Sirli Siret Suhkurvarvas

Arielin ihana tytär

Syntynyt 21.8.2018


Myös Sirli odottelee kiimojen alkamista kesän kuumien päivien jälkeen. Sirli saa toivottavasti ensimmäiset pentunsa syksyn 2019 aikana. Sirlin pennut syntyvät ja kasvavat sijoituskodissa Helsingissä.

FI*Piparmintun Nanda Diva

Lumimaan Bengali

Syntynyt 29.10.2018


Nanda aloittaa Bengaleiden sukulinjan Novameeran kotipesässä.

Syksyn 2019 aikana hoidamme kuntoon kaikki tarvittavat perinnöllisyys - ja kasvatustoiminnassa vaadittavat testaukset. Kun Nanda täyttää yhden vuoden, käyme vielä ultraamassa sydämen. Mikäli kaikki näyttää olevan kunnossa, saa Nanda mennä miehelään kunhan sopiva sulhopoika löytyy.

Etsimme Nandalle ensisijaisesti lumiväristä tai muuten vahvan kontrastin omaavaa täplikästä sulhoa. Roteva koko olisi erityistä plussaa. Koska sulhoa on kuitenkin rodulla kasvatustoimintaa aloittelevan erityisen vaikea löytää, olemme kiinnostuneita kaikista mahdollisuuksista. Jatkossa tarkoituksena on hakea jalostuskolli Keski-Euroopasta, ja tätä varten olemme myös kiinnostuneita muiden kasvattajien kanssa mahdollisesta yhteistyöstä!

Kuningas

Njal Waldos Sweet Lullaby

Somali os,  punahopea (sorrel silver) Syntynyt 17.7.2017


Njal - suomalaisittain Nooa, muutti Ransakasta Suomeen elvyttämään Suomen hopeisten Somaleiden lähes olematonta populaatiota. Nooasta tulee ainakin Novameeran hopeapentujen kantaisä. Tarpeen tullen Nooaa voi kysäistä käymään kylässä muissakin hopeisissa Aby, Aby variantti ja Somaliperheissä. 

Enemmän Nooasta voit lukea täältä 

Ansaitulla eläkkeellä


FI*Maurelian Linana

Aby os, väritään punahopea (sorrel silver) Syntynyt 7.11.2016

 

Liana sai ensimmäiset pentunsa 26.4.2018.

Poikueeseen syntyi neljä punahopeaa poikaa ja yksi punahopea prinsessa. 

Lianan toiset pennut syntyivät 6.1.2019.

Poikueeseen syntyi kaksi punahopeaa variantti poikaa ja yksi tyttö. Tyttöpentu Carmen ottaa äitinsä paikan Novameeran kuningattarena.

Ihana Carmen on osuutensa upeasti suorittanut ja steriloituna siirynyt viettämään loppuelämää uuteen loppuelämän kotiinsa Espooseen.