Novameeran perhe

Novameeran väki asuu kahdessa kodissa. Kirkkonummen Kolsarin perheeseen kuuluvat äiti Mirjami, hellittelyvastaava Aava sekä tyttökissat poikueineen. Poikakissat asustelevat Sallan kanssa Nurmijärvellä. Muuta karvaista väkeä on kodeissa vaihtelevasti.

Tällä sivulla voit tutustua lähemmin meihin kaikkiin!

Ihmisväki 

Tässä me olemme. Tästä kuvasta on jo jokunen hetki aikaa, mutta samalla porukalla harrastamme edelleen.

Äiti Mirjami työskentelee arkisin toimintaterapeuttina Helsingissä. Mirjami on pitänyt kissoista oikeastaan aina. Ensimmäinen löytöeläintalosta adoptoitu kissa muutti Tapiolan kaksioon jo vuonna 1998. Musta-harmaa-raita herrasmies kastettiin glögillä kissanristiäisissä pikkujouluaikaan. Herra sai nimekseen Julius Toivo Egidius Mannerheim. Kutsumanimi Julius. Sen jälkeen koitti parinkymmenen vuoden tauko kissailussa allergisen lapsen syntyessä perheeseen. Uusi kissailukausi alkoi taas 2013 perheen muuttaessa maalle Billnässiin.

Salla on perheen eläinhulluin. Sallalla on kokemusta kaiken kokoisista ja karvaisista - sekä karvattomista eläimistä. Salla on ollut hoidossaan mm. kilpikonna, ponin puolikas, hevonen, leijonanharja-luppakaneja ja rakkain kaikista Fria-koira. Nykyisin Frian karverina Sallan kodissa asuvat kaikki poikakissat, jotta tyttökissat saavat hommailla rauhassa tyttöjen juttuja Kirkkonummella. Salla on myös Novameeran virallinen kynsienleikkaaja sekä näyttelyvenytysvalmentaja.

Leikki- ja pusutteluvastaava Novameerassa on Aava joka on erikoistunut narutus-temppu-virikkeiden järjestämiseen. Aava on myös päivisin ensimmäisenä kotona, joten ulkoaitauksen avaaminen ja kissojen päästäminen pihalle on Aavan hommia. Aava hermostuu aina väliin kissankarvoista siellä ja täällä. Odotammekin innolla aikaa, jolloin hermostuksesta seuraa tekoja - esimerkiksi imuriin tarttuminen.


Oiva K. Hakkarainen Billnäsin kuningas

Syntynyt 3.11.2012 Porvoon lähistöllä 

Tästä pääset tutustumaan Oivaan paremmin

Nuru 

Burma

Syntynyt 9.1.2012 ehkä Tampereen seudulla

Tästä pääset tutustumaan Nuruun paremmin

Arvo 

Venäjänsininen

FI*Sini-ihmeen Arvon Herra

Syntynyt 30.10.2016 Espoossa

Tästä pääset tututstmaan Arvoon paremmin

Liana 

 Abessiinialainen 

ABY os (punahopea)

FI*Maurelian Liana

Syntynyt 7.11.2016 Kokkolassa


Tästä pääset tutustumaan Lianaan paremmin

Ariel 

Venäjänsininen

FI*Lolcat's Ariel

Syntynyt 5.6.2017 Tartossa

Tästä pääset tutustumaan Arieliin paremmin

Nooa

Somali 

Som os (punahopea)

Njal Waldos Sweet Lullaby

Syntynyt 17.7.2017 Andlau, Ranska

Tästä pääset tutustumaan Nooaan paremmin 


Fria

Nitric's Another Duck 'aholic

Fria on koko joukon puolustaja. Best friend. Loputtoman kärsivällinen pentujen hoitaja, sohvan lämmittäjä, päiväunien vahtija. Reilu ja reipas herkkusuu. 

Nykyisin Fria vain kyläilee Novameeran Kirkkonummen kotipesässä. Fria asuu Sallan ja poikien kanssa Nurmijärvellä. 


Nanda

Bengali

Himalajanaamio täplikäs 

FI*Piparmintun Nanda Diva

Syntynyt 28.10.2018 Lahdessa